Ελληνικό Γυμνάσιο – Λύκειο – Ντόρτμουντ – Βόρεια Ρηνανία Βεστφαλία – Γερμανία

Γυμνάσιο

Το Ελληνικό Γυμνάσιο του Ντόρτμουντ διαθέτει 3 τάξεις από ένα τμήμα κάθε τάξη και συνολικά 57 μαθητές για το σχολικό έτος 2017 – 18.

Διαβάστε Περισσότερα

Λύκειο

Το Ελληνικό Λύκειο του Ντόρτμουντ διαθέτει 3 τάξεις από δύο τμήματα κάθε τάξη και συνολικά 118 μαθητές για το σχολικό έτος 2017 – 18.

Διαβάστε Περισσότερα

Εργαστήρια – Βιβλιοθήκη

Το σχολείο μας διαθέτει κατάλληλά διαμορφωμένες αίθουσες με τον απαραίτητο εξοπλισμό για τις ανάγκες του.

Διαβάστε Περισσότερα
Αναπροσαρμογή εξεταστέας ύλης πανελλαδικών εξετάσεων 2020

Λαμβάνοντας υπόψη τις έκτακτες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί και με δεδομένη την γενική αναστολή λειτουργίας των σχολείων από την 11η Μαρτίου 2020, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προχωρά στον επανακαθορισμό της εξεταστέας ύλης για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με αναλογική μείωση σε όλα τα πανελλαδικά εξεταζόμενα μαθήματα στην Γ' τάξη του συνόλου των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων της χώρας, σύμφωνα με την πρόοδο που είχε πραγματοποιηθεί στη διδασκαλία της ύλης, μέχρι την ημερομηνία που ανεστάλη καθολικά η λειτουργία των σχολείων.

Περισσότερα

Στατιστικά εξ αποστάσεως εκπαίδευσης:

Καθηγητές με αναρτημένο υλικό:

Σύνολο μαθημάτων: 467 - Σύνολο εμφανίσεων υλικού: 26752

Βιντεομάθημα για την ηλεκτρονική τάξη

Το συγκεριμμένο βίντεο παρουσιάζει έναν απλό και σύντομο τρόπο ανάρτησης ενός μαθήματος στην πλατφόρμα eclass του υπουργείου, eclass.sch.gr.

Το βίντεο επιμελήθηκε και παρουσιάζει ο συντονιστής εκπαιδευτικού έργου πληροφορικής Νοτίου Αιγαίου, κος Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Απευθύνεται στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να αξιοποιήσουν την πλατφόρμα e-class (ηλεκτρονική τάξη) και να αναρτήσουν μαθήματα σε αυτή.

Περισσότερα για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Ανακοινώσεις
Σχολείο
Καθηγητές
Μαθητές
Αδελφοποιήσεις