Καλημέρα παιδιά!

Για την εβδομάδα που μας έρχεται θα κάνετε μια εργασία λίγο διαφορετική. Θα κάνουμε μία επανάληψη στις καύσεις, θα «παίξετε|» στον υπολογιστή σας και θα πειραματιστείτε… πώς να ισοσταθμίζετε χημικές εξισώσεις καύσης. Για το λόγο αυτό σας ανεβάζω ένα φύλλο εργασίας. Θα το ανοίξετε και θα ακολουθήσετε βήμα-βήμα τις οδηγίες του.

α) Όσοι μπορείτε να εκτυπώσετε αυτό το αρχείο, θα σημειώσετε τις απαντήσεις σας στο εκτυπωμένο έγγραφο. Στη συνέχεια θα το «σκανάρετε» ή θα το φωτογραφίσετε και θα το στείλετε στο email που σας έχω δώσει. Αν επιλέξετε να φωτογραφίσετε την κάθε σελίδα, τότε πριν το στείλετε, φτιάξτε ένα έγγραφο word και τοποθετείστε τις φωτογραφίες σε σειρά και προωθήστε μου στο email το έγγραφο αυτό.

β) Όσοι δε μπορείτε να εκτυπώσετε αυτό το αρχείο, θα το αντιγράψετε σε ένα φύλλο Α4, θα  συμπληρώσετε τις απαντήσεις σας και θα μου το στείλετε με τον ίδιο τρόπο. Δηλαδή ή θα το «σκανάρετε» ή θα το φωτογραφίσετε και στη συνέχεια θα το προωθήσετε στο email που σας έχω δώσει . Στην περίπτωση που επιλέξετε να φωτογραφίσετε την κάθε σελίδα, τότε πριν το στείλετε φτιάξτε ένα έγγραφο word και τοποθετείστε τις φωτογραφίες σε σειρά και προωθήστε μου στο email το έγγραφο αυτό.

Το όνομά σας, σημειώστε το στον τίτλο του email .

Για όποια διευκρίνιση μπορείτε να μου στείλετε τις ερωτήσεις σας στην ομάδα.

Μόλις λάβω τις απαντήσεις σας (μέχρι την Τετάρτη), θα σας στείλω μήνυμα για σύγχρονη διδασκαλία και θα διορθώσουμε μαζί το ΦΕ, βγάζοντας συμπεράσματα για το φαινόμενο της καύσης. Καλή συνέχεια και καλή δύναμη στις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας…

ΦΕ.Καύση Υδρογονανθράκων

ΧΗΜΕΙΑ Β’ λυκείου ΦΕ