Την προτελευταία βδομάδα μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους εκπαιδευτικούς στο σχολείο. Οι μαθήτριες Ζ.Ν. και Α.Π. ετοίμασαν για όλους τους εκπαιδευτικόυς χριστουγεννιάτικα γράμματα με ευχές. Ευχαριστούμε πολύ τις μαθήτριες του σχολείου μας!

Και λίγο πριν τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές οι μαθητές και μαθήτριες του Γ1 τμήματος του Λυκείου(με πρωτεργάτριες τις Μ.Κ. και Σ.Κ)  μοίρασαν δώρα και ευχές σε όλους του εκπαιδευτικούς του σχολείου. Ευχαριστουμε για το όμορφο χειροποίητο γλυκό και ευχόμαστε από την καρδιά μας ότι καλύτερο για τη νέα χρονιά.

Την Παρασκευή 16.12 πραγματοποιήθηκε η ημερήσια εκδρομή του σχολείου μας στο Μάαστριχτ της Ολλανδίας. Περισσότεροι από 120  μαθητές και μαθήτριες μαζί με τους πιο θαρραλέους εκπαιδευτικούς αψήφησαν το κρύο και πέρασαν μια κρύα αλλά γιορτινή μέρα στο Μάαστριχτ. Μπράβο που η ατυχία της τελευταίας στιγμής δεν στάθηκε εμπόδιο στην επιτυχία της εκδρομής.

Και επειδή τα Χριστούγεννα είναι περίοδος προσφοράς, το σχολείο μας αποφάσισε να μαζέψει είδη πρώτης ανάγκης και φαγώσιμα για να τα στείλει δωρεάν μέσω  των γερμανικών ταχυδρομείων στην εμπόλεμη Ουκρανία.

https://www.dhl.de/de/privatkunden/information/hilfe-ukraine.html

Καλή Χρονιά (Frohes Neues Jahr)  με Ειρήνη και Υγεία σε όλη την ομογένεια του Ντόρτμουντ Γερμανίας.

 

 

Τα χριστουγεννιάτικα νέα του σχολείου μας!