Καλημέρα παιδιά!

Για την εβδομάδα που μας έρχεται θα κάνετε μια εργασία λίγο διαφορετική. Θα «παίξετε|» στον υπολογιστή σας και θα πειραματιστείτε… πώς να ισοσταθμίζετε χημικές εξισώσεις. Για το λόγο αυτό σας ανεβάζω ένα φύλλο εργασίας. Θα το ανοίξετε και θα ακολουθήσετε βήμα-βήμα τις οδηγίες του.

α) Όσοι μπορείτε να εκτυπώσετε αυτό το αρχείο, θα σημειώσετε τις απαντήσεις σας στο εκτυπωμένο έγγραφο. Στη συνέχεια θα το «σκανάρετε» ή θα το φωτογραφίσετε και θα το στείλετε στο email που σας έχω δώσει. Αν επιλέξετε να φωτογραφίσετε την κάθε σελίδα, τότε πριν το στείλετε, φτιάξτε ένα έγγραφο word και τοποθετείστε τις φωτογραφίες σε σειρά και προωθήστε μου στο email το έγγραφο αυτό.

β) Όσοι δε μπορείτε να εκτυπώσετε αυτό το αρχείο, θα το αντιγράψετε σε ένα φύλλο Α4, θα  συμπληρώσετε τις απαντήσεις σας και θα μου το στείλετε με τον ίδιο τρόπο. Δηλαδή ή θα το «σκανάρετε» ή θα το φωτογραφίσετε και στη συνέχεια θα το προωθήσετε στο email που σας έχω δώσει . Στην περίπτωση που επιλέξετε να φωτογραφίσετε την κάθε σελίδα, τότε πριν το στείλετε φτιάξτε ένα έγγραφο word και τοποθετείστε τις φωτογραφίες σε σειρά και προωθήστε μου στο email το έγγραφο αυτό.

Το όνομά σας, σημειώστε το στον τίτλο του email 

ΦΕ.Ισοσταθμίζοντας τη χημική εξίσωση

Για όποια διευκρίνιση μπορείτε να μου στείλετε τις ερωτήσεις σας στην ομάδα

 

ΧΗΜΕΙΑ Α2 – Ισοσταθμίζοντας τη χημική εξίσωση